Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمعیت هلال احمر علی آباد کتول از راه اندازی 6 ایستگاه ثابت و سیار جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی شهروندان این شهرستان جهت کمک به زلزله زدگان استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  زرین نامه؛ حسین شکی در گفت و گو با زرین نامه بیان کرد: تا کنون 3 ایستگاه جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی همشهریان واقع در میدان ولایت علی آباد کتول، چهار راه اصلی فاضل آباد و ورودی شهر مزرعه راه اندازی شده است که هر روز از ساعت 8 صبح تا بعد از اذان مغرب فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راه اندازی 2 ایستگاه سیار جمع آوری کمک های مردمی خبر داد و گفت: این ایستگاه های سیار با آرم هلال احمر به روستاهای شهرستان علی آباد کتول اعزام شده اند تا روستاییان عزیز همچون گذشته، در طرح کمک به هموطنان آسیب دیده در زلزله غرب کشورمان هم سهیم شوند.

شکی افزود: برای تسریع در جمع آوری کمک ها و همچنین رفاه حال مردم، یک ایستگاه جمع آوری کمک به زلزله زدگان در مرکز جمعیت هلال احمر (روبروی شهرک فرهنگیان علی آباد کتول) هم فعال شده که به طور شبانه روزی در حال خدمت است.

وی تصریح کرد: روش دیگر کمک به هموطنان زلزله زده غرب کشورمان، واریز وجه نقد به شماره حساب 99999 هلال احمر در بانک های ملی، ملت، صادرات و مسکن است که از خیّرین محترم تقاضا می شود، بعد از پرداخت وجوه نقدی خود به این حساب، فیش واریزی خود را به این مرکز تحویل نمایند.

رییس جمعیت هلال احمر شهرستان علی آباد کتول همچنین با اشاره به بُعد مسافت و ارسال کمک ها بر اساس برنامه ریزی های سازمان، در خصوص کمک های غیر نقدی همشهریان شهرستان علی آباد کتول نیز خاطر نشان کرد: خیرین و نوع دوستان گرامی از ارسال مواد غذایی فاسد شدنی خود داری نموده و تنها اقلامی همچون پتوی و البسه نو، انواع کنسرو، خشکبار و مواد غذایی فاسد نشدنی را در کمک رسانی های خود مد نظر قرار دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۵۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است

نبود انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر در شهرستان دیر یکی از دغدغه‌ها و برای ساخت انبار امدادی به اعتبارات نیاز است. - اخبار استانها -

عباس ریزیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیربا بیان اینکه این شهرستان از نقاط مهم حادثه‌خیزی استان بوشهر است، اظهار داشت: سیل، زلزله، طوفان، آتش‌سوزی و بحران خشکسالی همواره شهرستان دیر را تهدید می‌کند که نیاز به زیرساخت‌های مهم امدادی است.

وی با اشاره به نقش مهم امدادگران هلال احمر در رسیدگی به بحران‌ها افزود: نخستین گروهی که برای مقابله با حوادث وارد میدان می‌شوند امدادگران هلال احمر هستند که نیاز به تجهیزات پشتیبانی‌ است.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر از نبود انبار ‌پشتیبانی تجهیزات امدادی در این شهرستان خبر داد و گفت: یکی از مطالبات مهم این شهرستان حادثه‌خیز ایجاد انبار تجهیزات ‌پشتیبانی هلال احمر است.

ریزیان با اشاره به تحویل زمین ساخت انبار امدادی در شهرستان دیر اضافه کرد: با پیگیری فرماندار شهرستان دیر یک‌هزار و 500 متر مربع زمین برای ساخت انبار امدادی هلال احمر در نظر گرفته شده است که نیاز به تخصیص اعتبار برای اجرایی شدن این طرح دارد.

وی با بیان اینکه انبار امدادی هلال احمر در شهرستان دیر برای پاسخگویی در مواقع بحرانی ضروری است، افزود: متأسفانه شرکت‌های پارس جنوبی به هلال احمر شهرستان دیر توجهی ندارند و  در قبال مسئولیت‌های اجتماعی باید نگاه ویژه به هلال احمر در ایجاد زیرساخت‌های امدادی بشود.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر نبود پایگاه نجات غریق را یکی دیگر از مشکلات این شهرستان دانست و تأکید کرد: 11 خانه هلال در شهرستان فعال است و در 10 مدرسه طرح ملی دادرس‌‌ اجرا شده و 360 نفر آموزش لازم را فرا گرفته آمد.

وی بیان کرد: با توجه به توریستی بودن شهرستان دیر، ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان در بخش‌های مختلف بسیار زیاد است و توسعه زیرساخت‌های امدادی در بخش‌های مختلف یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

ریزیان، طرح ماهر را یکی دیگر از طرح‌های فعال هلال احمر دانست و خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 4 هزار نفر در شهرستان دیر در قالب طرح ماهر مهارت‌های لازم را فرا گرفته‌اند.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان
  • عکس یادگاری کودکان عضو جمعیت هلال‌احمر با قالیباف
  • عکس/ حضور قالیباف در همایش گرامیداشت روز جهانی هلال‌احمر
  • رئیسی مجامع جهانی را به یاری غزه فراخواند
  • جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه
  • هلال احمر ایران ۱۰۲ ساله شد
  • شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است
  • همایش بزرگ روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر آغاز شد
  • دختر کالپوشی پیدا شد/ حال عمومی وی خوب است
  • نشست خبری رئیس جمعیت هلال احمر