Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی و دومین ایستگاه مرکز ملی شبکه لرزه نگاری باند پهن ایران در شهرستان علی آباد کتول از توابع استان گلستان نصب و راه اندازی شد.

به گزارش ایسنا. همزمان با گرامیداشت هفته دولت،. سی و دومین ایستگاه مرکز ملی شبکه لرزه‌نگاری باند پهن ایران توسط پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله و با همکاری اداره کل مدیریت بحران استانداری گلستان نصب و راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ایستگاه دومین ایستگاه لرزه نگاری در استان گلستان است که مکان یابی و آماده سازی شد و با استفاده از پیشرفته‌ترین تجهیزات لرزه نگاری به بهره برداری رسید.

بر اساس اعلام پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، این ایستگاه لرزه نگاری همه رویدادهای لرزه ای استان گلستان و استان‌های همجوار را به صورت پیوسته ثبت می‌کند و از طریق سیستم ماهواره‌ای به ساختمان مرکزی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله در تهران ارسال می‌کند تا به صورت مشترک با داده‌های ثبت شده توسط سایر ایستگاه‌های مستقر در استان‌های همجوار به صورت مستمر مشخصات زمینلرزه‌ها را تعیین کند تا در اختیار مخاطبین ذیربط قرار دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایستگاه باند پهن پژوهشگاه زلزله شناسی گلستان زلزله لرزه نگاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۰۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی خط تولید گیربکس اتوماتیک دوکلاچه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- نیما مصلح با اشاره به این‌که این شرکت با داشتن نیروی متخصص و سابقه خوب، قطب تولید گیربکس در کشور بوده و توانایی تامین نیاز داخل را دارد، گفت: با توجه به امکانات و تخصص موجود در نیرو محرکه، این مجموعه تنها شرکت موجود در ایران و خاورمیانه است که دارای فناوری تولید مجموعه کامل گیربکس دستی است.
وی افزود: در سال گذشته موفق به تولید ۴۲۰ هزار دستگاه گیربکس شدیم. در سال جاری نیز بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، با تولید روزانه دوهزار دستگاه گیربکس را دنبال می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت صنعتی نیرو محرکه، درخصوص تولید گیربکس اتوماتیک در این شرکت اظهار کرد: در سال‌های گذشته تمرکز بر تولید گیربکس دستی بوده و به همین دلیل، سرمایه گذاری لازم برای تولید گیربکس اتوماتیک صورت نگرفته است؛ در سال جاری برنامه ریزی هایی به منظور سرمایه گذاری لازم در این بخش نیز صورت خواهد گرفت.
وی افزود: با توجه به مونتاژ گیربکس اتوماتیک، از الزامات و برنامه‌های ما در سال جاری این است که خطوط تولید گیربکس اتوماتیک دوکلاچه (DCT) را راه اندازی کنیم؛ بر همین اساس، بر روی تولید گیربکس اتوماتیک تمرکز خواهیم کرد تا پاسخ‌گوی نیاز ایران خودرو باشیم.
به گفته مصلح، باتوجه به ظرفیت خطوط تولید و هم چنین کیفیت لازم در شرکت نیرو محرکه، در کنار تامین نیازهای شبکه خدمات پس از فروش ایران خودرو، اجزای گیربکس تیبا و شاهین برای شرکت مگا موتور و قطعات دنده برای شرکت تراکتور سازی نیز در این مجموعه تولید می شود.  
وی، نوسازی را از دیگر اهداف این شرکت در سال جاری دانست و عنوان کرد: همگام با تکنولوژی‌های روز، اقدامات اساسی برای نوسازی و تجهیز خطوط برای تولید محصولات باکیفیت و کاهش هزینه‌های تولید صورت خواهیم داد تا بتوانیم از نوآوری، دانش جدید و به روز و هم چنین فناوری‌های نوین برای تولید گیربکس قابل رقابت با شرکت‌های دیگر بهره‌مند شویم.
وی با بیان این که در صورت تامین منابع مالی، امکان سودآوری و تزریق سرمایه برای راه اندازی خطوط جدید، نوسازی و خرید تجهیزات فراهم خواهد شد، افزود: در زمینه تولید گیربکس دستی، داخلی سازی عمده قطعات با استفاده از توان شرکت های داخلی صورت گرفته است و به طور کلی، درصد بسیار اندکی از قطعات از طریق خرید خارجی تامین می‌شود.
مصلح، ارتباط با مراکز علمی را از دیگر برنامه های این شرکت برای سال جاری برشمرد و بیان کرد: با توجه به مجموعه دانشگاهی موجود در شرکت نیرو محرکه، ارتباط خوبی با موسسات علمی، شرکت های دانش بنیان، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه های علمی کاربردی صورت گرفته است.
وی با اشاره به تولید موتور سیکلت در این مجموعه، یادآور شد: باتوجه به فعالیت بیش از ۳۰ شرکت تولیدکننده و صدها مدل موتورسیکلت، شاهد بازار رقابتی هستیم و برنامه داریم با ارتقا و نیز تنوع بخشی به محصولات، سهم بیش‌تری از بازار را کسب کنیم.
به گفته وی، در کنار موتورسیکلت‌های بنزینی، مدل‌های مختلف برقی نیز در شرکت نیرو محرکه تولید می‌شود. بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال جاری، مقرر شده است تا تولید براساس نیاز بازار و متناسب با سلایق و خواست مشتریان انجام شود.
مصلح، با اشاره به صادرات موتورسیکلت و بازارهای صادراتی موجود برای این محصول، اظهار کرد: تاکنون تجربه موفقی در بازار عراق داشته‌ایم و این روند کماکان ادامه دارد، هم چنین برنامه‌ریزی‌هایی برای تنوع بخشی به بازارهای هدف صادراتی صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت صنعتی نیرو محرکه، با اشاره به توانمندی شرکت‌های زیرمجموعه نیرو محرکه، خاطرنشان کرد: شرکت‌های معتبر و توانمند اشتاد و میانرو، قابلیت تولید و تامین نیازهای شرکت ایران خودرو در زمینه تولید سرسیلندر موتور EF7 و قطعات بلنک منطبق با استانداردهای روز را داشته و قرار است در آینده نزدیک، اقدامات مثبتی در جهت توسعه خطوط تولید و نوسازی این شرکت ها انجام شود.

دیگر خبرها

  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • راه اندازی خط تولید گیربکس اتوماتیک دوکلاچه
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید در روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید بین روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • ساخت باند دوم محور ‌قیدار_ زواجر شهرستان خدابنده در دست اقدام است
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • آسمان گلستان تا فردا تحت تاثیر امواج سامانه کم فشار قرار دارد
  • شناسایی باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان
  • برگزاری دومین دوره مسابقات اسکواش «گرگان‌جونیور» در گلستان